Krovmont – Izdvajamo USLUGE

Krovmont – Izdvajamo USLUGE

Naše dugogodišnje iskustvo u izvođenju radova na zaštiti od prodora vode garant su kvaliteta usluga koje Vam pružamo.

Ako su u pitanju ravni krovovi, najbolje rezultate zaštite od vode daje upotreba  hidroizolacionih traka, hladnih i toplih premaza kao i kombinacija istih. Isto važi i za terase, garaže i kupatila!

Za suve podrume najčešće rešenje jesu hidroizolacione
trake, ponekad i u dva sloja. Podrumi u kojima se pojavljuje voda ili vlaga iziskuju upotrebu hladnih višekomponentnih specijalnih (i skupih) premaza koji garantuju sigurnu zaštitu. Za vodu, vlagu i kondenzaciju mi smo prepreka, pozovite nas !

ZAŠTO TEGOLA CANADESE ?

KVALITET. TEGOLA CANADESSE je proizvod napravljen od oksidisanog bitumena koji ne gori, ojačan staklenim voalom, sa donje strane presvučen kvarcnim peskom a sa gornje keramičkim granulatom koji služi kao zaštita od vremenskih uticaja. Sve ove komponente su dobro upresovane što zajedno čini jednu kompaktnu, elastičnu i čvrstu masu od koje se izrađuju razni oblici tegole, kao sto su: tip standard, tradicional, mozaik, master i mnogi drugi.

TEGOLA CANADESSE se odlično pokazala u našim klimatskim uslovima jer material od koga je napravljena trpi velike temperaturne razlike, od visokih do niskih  temperatura kao i nagle i brze prelaze iz toplog u hladno i obrnuto, pri čemu  se ne javljaju nikakve deformacije i mehanička oštećenja.

TRAJNOST. Italijanska firma koja proizvodi TEGOLU CANADESSE daje garanciju na material od 10 godina, a njegovu trajnost određuje na 60 godina!

ADAPTACIJA KROVOVA I POTKROVLJA

Adaptacija krovova i potkrovlja

Često se ukaže potreba da se krov prepravi, obnovi, preuredi ili da se na već postojećem krovu izvrše određene nadogradnje, podigne visina, probiju otvori, urade se badže ili bilo šta drugo u cilju povećanja korisne površine stana u potkrovlju i uopšte povećanja komfora ili poboljšanja uslova stanovanja.

Krovmont u svom dugogodišnjem iskustvu u radu sa raznim tipovima krovova nudi stručnost, ozbiljnost, kvalitet, garancije za svoje radove, poštovanje dogovorenih rokova i u stanju je da odgovori svim izazovima koje vi možete smisliti da biste preuredili svoj krov.

To znači da ono što vi zamislite ili nacrtate, bilo kakva da vam je ideja o budućem izgledu i nameni krova, mi možemo da napravimo. I jedna vrlo važna napomena – korektni smo po pitanju cena naših usluga. Izvolite proverite.