HOME LIMARSKI RADOVI ADAPTACIJE KROVOVA I POTKROVLJA TEGOLA CANADESSE IZGRADNJA KROVNIH KONSTRUKCIJA EPDM FOLIJE I HIDROIZOLACIJA IZRADA BAŠTENSKIH KUĆICA I POMOĆNIH OBJEKATA KUĆICE NA DRVETU SANACIJA KROVOVA MONTAŽA KROVNIH PROZORA HIDROIZOLACIJA KONTAKT

Zašto TEGOLA CANADESE ?

Nekoliko osnovnih razloga su:.

Kvalitet. TEGOLA CANADESSE je proizvod napravljen od oksidisanog bitumena koji ne gori, ojačan staklenim voalom, sa donje strane presvučen kvarcnim peskom a sa gornje keramičkim granulatom koji služi kao zaštita od vremenskih uticaja. Sve ove komponente su dobro upresovane što zajedno čini jednu kompaktnu, elastičnu i čvrstu masu od koje se izrađuju razni oblici tegole, kao sto su: tip standard, tradicional, mozaik, master i mnogi drugi.

TEGOLA CANADESSE se odlično pokazala u našim klimatskim uslovima jer material od koga je napravljena trpi velike temperaturne razlike, od visokih do niskih  temperatura kao i nagle i brze prelaze iz toplog u hladno i obrnuto, pri čemu  se ne javljaju nikakve deformacije i mehanička oštećenja.

Trajnost. Italijanska firma koja proizvodi TEGOLU CANADESSE daje garanciju na material od 10 godina, a njegovu trajnost određuje na 60 godina!

Masa. Kvadratni metar TEGOLA CANADESSE tip standard, tradicional i mozaik teži oko 10-10.5 kg, sto je oko 5 puta lakše od kvadratnog metra prosečnog crepa. Iz toga sledi da je za krov pokriven tegolom moguće koristiti gradju manje površine poprečnog  preseka što znači znatne uštede u samom materijalu i novcu.

Naročito je pogodna za pokrivanje splavova i zgrada koje se nadograđuju, odnosno svuda gde se traži što manje opterećenje temelja konstrukcije

Pouzdanost. Da bi bio ispunjen ovaj uslov, potrebno je da tegolu montiraju iskusni, obučeni i vešti majstori a koji su temelj našeg poslovanja. Jednom profesionalno montirana tegola garantuje dugi niz godina funkcionalnost, lep izgled, postojanost i ne zahteva nikakvo čišćenje i povremeno održavanje kao npr crep.

Prilagodljivost povrsini. Nijedan drugi pokrivač nije moguće bolje i lepše prilagoditi svakom obliku krova. TEGOLA CANADESSE najlepše i izgleda na izlomljenim i komplikovanim krovnim površinama.

Cena. Najčešće korišćeni tipovi tegole kod nas kao što su standard, tradicional i mozaik  garantovano imaju nižu cenu koštanja po kvadratnom metru od bilo kojeg drugog materijala za pokrivanje. Proverite!

Odnos cena-kvalitet. Garantovano najbolji odnos cene i kvaliteta. Proverite ili nas pozovite!

Za sve dodatne informacije možete koristiti sledeći link: Tegola Canadesse    

 

copyright Krovmont 2011.

011/2881-925 , 063 /7761-417 , office@krovmont.co.rs     www.krovmont.co.rs

design & developed by OBRADART    , Page is validated by W3C as CSS.