Tegola Canadesse

Tegola Canadesse

ZAŠTO TEGOLA CANADESE ?

Nekoliko osnovnih razloga su:.

KVALITET. TEGOLA CANADESSE je proizvod napravljen od oksidisanog bitumena koji ne gori, ojačan staklenim voalom, sa donje strane presvučen kvarcnim peskom a sa gornje keramičkim granulatom koji služi kao zaštita od vremenskih uticaja. Sve ove komponente su dobro upresovane što zajedno čini jednu kompaktnu, elastičnu i čvrstu masu od koje se izrađuju razni oblici tegole, kao sto su: tip standard, tradicional, mozaik, master i mnogi drugi.

TEGOLA CANADESSE se odlično pokazala u našim klimatskim uslovima jer material od koga je napravljena trpi velike temperaturne razlike, od visokih do niskih  temperatura kao i nagle i brze prelaze iz toplog u hladno i obrnuto, pri čemu  se ne javljaju nikakve deformacije i mehanička oštećenja.

TRAJNOST. Italijanska firma koja proizvodi TEGOLU CANADESSE daje garanciju na material od 10 godina, a njegovu trajnost određuje na 60 godina!

MASA. Kvadratni metar TEGOLA CANADESSE tip standard, tradicional i mozaik teži oko 10-10.5 kg, sto je oko 5 puta lakše od kvadratnog metra prosečnog crepa. Iz toga sledi da je za krov pokriven tegolom moguće koristiti gradju manje površine poprečnog  preseka što znači znatne uštede u samom materijalu i novcu.

Naročito je pogodna za pokrivanje splavova i zgrada koje se nadograđuju, odnosno svuda gde se traži što manje opterećenje temelja konstrukcije

POUZDANOST. Da bi bio ispunjen ovaj uslov, potrebno je da tegolu montiraju iskusni, obučeni i vešti majstori a koji su temelj našeg poslovanja. Jednom profesionalno montirana tegola garantuje dugi niz godina funkcionalnost, lep izgled, postojanost i ne zahteva nikakvo čišćenje i povremeno održavanje kao npr crep.

PRILAGODLJIVOST POVRSINI. Nijedan drugi pokrivač nije moguće bolje i lepše prilagoditi svakom obliku krova. TEGOLA CANADESSE najlepše i izgleda na izlomljenim i komplikovanim krovnim površinama.

CENA. Najčešće korišćeni tipovi tegole kod nas kao što su standard, tradicional i mozaik  garantovano imaju nižu cenu koštanja po kvadratnom metru od bilo kojeg drugog materijala za pokrivanje. Proverite!

ODNOS CENA-KVALITET. Garantovano najbolji odnos cene i kvaliteta. Proverite ili nas pozovite!

Za sve dodatne informacije možete koristiti sledeći link: TEGOLA CANADESSE